Què opinen els nostres clients?

Cas d’èxit: Carles Torrecilla

El Director Executiu de Desenvolupament Corporatiu i Business Intelligence d’ESADE, Carles Torrecilla, confia en Finan-Optim per garantir el màxim finançament de diferents projectes,  tant d’emprenedoria com de creixement d’empreses situades en el mercat. Tal com Torrecilla explica, Finan-Optim intenta entendre el projecte per aconsellar i trobar el seu màxim creixement. “Finan Optim lluita els teus diners com si fossin els seus” per tant, “és millor que si ho fessis tu”.

Cas d’èxit: DigiProces

DigiProces, la companyia fabricant de productes electrònics, treballa amb Finan-Optim des de fa quatre anys. L’objectiu sempre ha estat millorar els comptes d’explotació de la mateixa empresa, trobar el finançament al millor preu i créixer. Gràcies a Finan-Optim, els dirigents no s’ha de preocupar perquè han aconseguit estalviar per poder amortitzar tots els seus actius cada mes. Segons el CEO Jordi Batet, “Sense necessitat de contractar un director financer pots gaudir de tots els beneficis de tenir-lo i amb el valor afegit que al ser Borja(Gerent Finan-Optim) una persona que treballa amb moltes empreses, té accés a uns tractes amb entitats financeres, que d’altra banda no seria possible”.

Cas d’èxit: La Reposada

La cadena de forns de pa La Reposada ha confiat en Finan-Optim en diverses ocasions. El seu gerent, el Marcel Benosa, explica que gràcies a la bona feina han aconseguit obrir set forns  fins al dia d’avui. “El que ens agrada de treballar amb ells és en primer lloc la confiança, i en segon lloc l’agilitat i la rapidesa en trobar una solució al nostre problema”.

Cas d’èxit: Cármenes

Cármenes és una empresa dedicada a la fabricació de mobiliari de Disseny i d’alta qualitat amb més de 45 treballadors. Actualment, tal com explica el gerent i accionista Agustín Sánchez, confiar en Finan-Optim per l’àrea de direcció financera, els ha permès tenir uns alts nivells de creixement i fer noves accions. “Borja és una persona molt compromesa, una persona que dona molta seguretat en el seu treball i amb qui pots comptar en tot moment”. 

Cas d’èxit: E-Tuyo

L’empresa de venda en línia E-Tuyo no para d’expandir el seu mercat a altres països gràcies al seu treball amb Finan-Optim per les tasques de direcció financera. Actualment, els seus productes es venen a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya i França.  El fundador i gerent coneix molt bé les necessitats i perquè compta amb Finan-Optim: “Ens agrada que ens assessorin i en aquesta empresa necessitem una persona que ens auditi, ens orienti i en digui quin camí seguir”.

Vols ser el següent?